دکتر عباس تقی زاده، با اشاره به اینکه، حدود یک سال از احداث خانه های سلامت در مناطق مختلف تهران می گذرد، به خبرنگار مهر گفت: بر اساس برنامه های شهرداری قرار شد در مرحله اول تعداد خانه های سلامت به تعداد نواحی شهر تهران ایجاد شود یعنی در فاز اول تعداد خانه های سلامت به 120 مرکز خواهد رسید.
تقی زاده تصریح کرد: موضوع سلامت مسئله ای فرابخشی و بین بخشی است بنابراین نمی توان فقط با خدمات بهداشتی، سلامت مردم را تامین کرد چون سلامت حوزه های مختلف دارد به گونه ای که سلامت شامل سلامت جسمی، روانی و اجتماعی است.
وی در خصوص ضرورت ایجاد خانه های سلامت در تهران گفت: در خانه های بهداشت تحت پوشش شبکه بهداشت شهرستان، اغلب خدمات بهداشتی نظیر تنظیم خانواده، مراقبت های دوران بارداری، حین بارداری و پس از آن، انجام واکسیناسیون و... ارائه می شود اما به مسائل آموزش سلامت، ارتقاء سطح سلامت روان، مسائل آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد، مددکاری اجتماعی، حمایت اجتماعی و مشارکت مردم در سلامت کمتر پرداخته می شود.
مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران با اشاره به اینکه پروژه بزرگی با عنوان محله سالم اجرا می شود که ستاد اجرایی آن خانه های سلامت هستند، گفت: ارتقای سلامت مردم فقط به وسیله یک سازمان و یا چند نهاد نظیر وزارت بهداشت و شهرداری تحقق نمی یابد و این امر نیاز به همکاریهای بین بخشی سازمان ها و نهادهای مختلف دارد.
نظر شما